Despre

         Despre mine pot să-ți spun că sunt un om simplu, orientat către colaborare și dezvoltare. Decizia de a-mi urma pasiunea și de a face din ea o profesie a fost cea mai înțeleaptă alegere.  

         Menirea mea, ca psihoterapeut și psiholog clinician, este să îmi ajut clienții să se cunoască mai bine, să-și identifice propriile resurse și, să-și identifice blocajele ce stau în calea echilibrului emoțional și mental.

         În prezent activez în cadrul Cabinetului Individual din Oradea, ca psihoterapeut cognitiv-comportamental și psiholog clinician, acrediat de Colegiul Psihologilor din România. Am absolvit licența în psihologie, urmată de un master în psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie, ambele în cadrul Universității din Oradea.

Servicii

Consiliere psihologică/psihoterapie individuală adulți

Psihoterapia individuală este un proces de lungă durată, ce se desfășoară într-un mediu confidențial, alături de un psihoterapeut, oamenii având posibilitatea de a-și identifica emoțiile, gândurile, comportamentele și, de a-și vindeca traumele, fricile, dependențele pentru o viață mai bună

Detalii

Consiliere psihologică/psihoterapie individuală copii

Terapia pentru copii/adolescenți are menirea de a-i ajuta să se dezvolte, să se cunoască, să-și identifice emoțiile și să gestioneze situațiile dificile cu care se confruntă pe parcursul acestei perioade, plină de provocări și tentații.

Detalii

Psihologie clinică

Psihologia clinică studiază factorii psihologici implicați în starea de sănătate și de boală. Acest domeniu se focalizează pe aspectele de promovare a sănătății și prevenție a patologiei. Psihologia clinică implică și evaluare-aplicarea unor teste specifice(depresie, anxietate etc.), interviul clinic, observație.

Detalii